avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită eroare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

eroare judecatoreasca

Buna ziua.Sant primarul unei comune,am avut un proces-somatie de plata,am pierdut initial si din eroare s-a consemnat penalizari de 1% pe zi din eroare in loc de 0,1% pe zi.Am facut cerere in anulare si pentru ca a uitat consilierul juridic sa o timbreze,a ramas definitiva,cu1%penalizari pe zi.Au trecut mai bine de 3 luni de atunci si n-am facut cerere de revizuire si acum creditorul are incuvintare de executare silita.Se mai poate face ceva?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:44, 24 Februarie 2011
Faceti o cerere de indreptare eroare materiala.
Dar nu am iesit din termen?
Puteti formula contestatie la executare si sa invocati aparari de fond pe calea contestatiei. Lecturati cu atentie O.G. 5/2001 si dispozitiile codului de procedura civila , art 399 si urm. Atentie si la termene.
Succes
din ce relatati rezulta ca este o eroare materiala a instantei. vedeti daca mai sunteti in termen pt a promova o contestatie in anulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare galati galati buna ziua, am o rugaminte, imi puteti spune va rog cand trebuia formulata o contestatie in anulare prima data cand s-a primit somatia sau se poate si ... (vezi toată discuția)
Cum contest incuvintarea executarii silite?? bvflorin bvflorin Executorul a obtinut incuviintarea executarii silite a unui BO. In paralel se desfasoara un alt proces in recurs la aceasta investire, intru-cat BO-ul a fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare executare silita redactata gresit nordsat nordsat Buna ziua, Ca urmare a neachitarii ratelor la un credit de nevoi personale in euro, am ajuns in situatia de executare silita atat eu cat si sotia mea care ... (vezi toată discuția)