avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizia de restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizia de restructurare

La data de 17 ianuarie2011 mi s-a emis o Decizie de restructurare ,in urma unei Note de Fundamentare emisa pe 13.01.2011.La data de 24.01.2011 mi s-a emis Decizia de Concediere.In perioada 13.01.2011-23.01.2011 ma aflam in concediu de odihna.Va rog sa ma informati daca ,Decizia de restructurare,facand parte din
procedura de concediere se putea emite in timpul concediului de odihna.Decizia de Concediere mi-a fost inmanata in prima zi cand m-am intors din concediu de odihna,
adica pe 24.01.2011.
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 11:33, 28 Februarie 2011
Daca notificarea are data inregistrarii cu prima zi de serviciu dupa efectuarea CO iar Decizia de incetare a raportului de munca are ca data ultima zi de lucru a douazeci zi lucratoare de la data notificarii dvs.,atunci s-a procedat corect. Daca nu, adresa la ITM daca societatea este persoana juridica si ulterior actiune in instanta si sigur aveti castig de cauza. Daca este institutie publica numai actiune in instanta.
Cererea de concediu de odihna are numar de inregistrare anterior intrarii in co. Cererea pentu intrarea in CO are aprobarea conducatorului institutiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in timpul concediului de odihna anew anew Mi s-a desfacut contractul de munca in timpul concediului de odihna. Angajatorul are dreptul sa desfaca contractul de munca in timpul concediului ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu arboreanu dan arboreanu dan sunt angajat al unei firme de curierat angajatorul meu fiind in asa zisa franciza,c.i.m 15.10.2009 cu 4 angajati pe data de 24.01.2011 mi a restructurat locul ... (vezi toată discuția)
Legea 571/2004 bobogeta bobogeta In timpul concediului de odihna aferent anului precedent (pentru care am facut cerere) am facut sesizare la DNA ,iar cand m-am intors din concediu am fost ... (vezi toată discuția)