avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA traducator autorizat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA traducator autorizat

Ce impozite trebuie platite la casa de pensie in cazul in care sunt traducator autorixat PFA fara cim ? ce alte cotizatii ar trebui platite ?
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 16:18, 25 Februarie 2011
Minimul care trebuie platit este 222 lei lunar. Se incheie un contract cu casa de pensii, unde se specifica valoarea sumei de impozitat ( cu 31,3% pentru PFA). Dar cum nu este "productiv" daca ai incasari mai mari, plus ca nu stii dinainte ce incasari poti avea (poate nici nu ai o anumita peioada), se declara o suma minima, dar indiferent cit de mica este, minimul ce trebuie platit este 222 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa smartcars smartcars buna ziua, o firma mi-a oferit un job cu o conditie : sa ma plateasca ca PFA. ce taxe trebuie sa achit eu ca si PFA ? banuiesc ca exista un 16%, dar mai ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit trecut in sistem real cris2279 cris2279 Buna ziua, Pana acum am avut PFA cu norma de venit, care a disparut de curand. Va rog sa imi spuneti pentru PFA in sistem real: 1. actele pe care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contributii la asigurari de sanatate si pensie (documente care trebuie depuse la institutiile statului). neci neci Ce documente trebuiesc depuse si cum trebuie procedat ca membrii unei Intreprinderi Familiale(2) sa devina angajati,cu drepturi (asigurari de sanatate, ... (vezi toată discuția)