avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Auditor public intern
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Auditor public intern

Daca o persoana are Facultatea de Contabilitate si Master in Auditul Institutiilor Publice dar nu are vechime poate ocupa postul de auditor public intern intr-o primarie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:28, 27 Februarie 2011
Eu stiu ca trebuie sa ai o vechime de 2 ani de studii superioare ,nu neaparat in domeniul de audit.Deci raspunsul este da poate.
Din ce am citit eu colega spunea ca persoana nu are vechime in munca, ci doar facultate si master.
Aveti dreptate! Daca nu a lucrat niciodata,trebuie sa citeasca in anunt conditiile in care este scos postul la concurs.Se pot cere conditii de vechime de la 6 luni la 2 ani sau nu.Depinde de institutie.
Si eu va spun ca daca este functie publica, nu o poate ocupa decat daca are minim un an vechime in specialitate...pentru functia publica de auditor nu este prevazut gradul debutant (vezi Aneza I la legea 284/2010), iar daca este post contractual doar cu o vechime minima de 6 luni in specialitatea studiilor (tot asa, pentru postul contractual de auditor nu este prevazut de legea 284/2010 gradul debutant).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe studii superioare ktrynl ktrynl Lucrez ca inspector la Serviciului de Informare Cetateni, din cadrul DGASPC. Bucuresti. Am absolvit facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei in anul ... (vezi toată discuția)
Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? ma poate ajuta un specialist???? Lauraaionescu Lauraaionescu In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III. Prin Legea 330/2009 ... (vezi toată discuția)