avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

M-ar interesa cateva detalii legate de infiintarea unei firme de servicii web. As vrea sa stiu ce acte am nevoie, unde si cum le pot face si cam cat m-ar costa. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:22, 19 Mai 2008
As fi putut sa-l trimit la Regulamentul de postare, mai intai , deoarece despre infiintarea unei firme s-a tot scris pe acest forum ... daca stau sa ma gandesc, chiar au mai fost postati pasii care trebuie urmati pentru infiintarea unei societati comerciale :) .... a se vedea
www.avocatnet.ro/content/for...

o intrebare as mai avea. Stiti vreun avocat pe aici , sau id-ul/mailul unuia ?
Adresa mea de mail este: denne_82@yahoo.com. Infiintarea dureaza in jur de 7 zile de la data depunerii dosarului la ORC.
Andreea Lisievici a scris:

Pe alese... :)
www.avocatnet.ro/content/con...

:D in gasiti chiar pe judete ;) ... selectati judetul in care va avea sediul social societatea si veti gasi avocati

Alte discuții în legătură

Redenumire firma + schimbarea obiectului principal de activitate alexandra.gazda alexandra.gazda Buna ziua, este posibila schimbarea numelui si a codului CAEN a unei societati comerciale deja infiintate? Daca da, care sunt costurile fata de infiintarea ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social prin cooptare 2 asociati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Doresc sa fac majorare de capital socal prin cooptarea a 2 asociati (art.2) si in acelasi timp modificarea denumirii societatii (primul art din ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)