avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Obtinerea unui credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Obtinerea unui credit

Sunt Maria,lucrez in Italia ca badanta cu contract de munca incheiat cu persoana fizica.Intrebarea este: pot obtine un imprumut in banca in valoare de 60 mii de euro pentru terminarea casei. Am salariul de 900 euro net si ipotechez si casa care este la rosu. Din tara pot obtine credit cu acest fel de contract? Dar din Italia?
Din Italia e mai greu doar daca e o banca stabilita in Romania. Din tara e pozibil. De exemplu, ai nevoie de contract semnat si stampilat, dovezile de plata,, documentele de asigurari, timp de munca, tot tradus si legalizat cu apostila de la Haga. Componenta familiei, daca este cazul. Si fiecare banca are in sit-ul sau cerintele mai marunt detaliat pentru a obtine un asemena credit. Cred ca stis sit-uri si aici nu e posibil sa faci publicitatea. Un week end placut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
Stampila de la haga pe o procura de a iesi cu copilul tau din tara dan g dan g aseara ,o mama cu copilul sau a plecat din suceava spre aeroportul din bacau destinatia valencia,cind a aratat actele (biletul si procura de la sot) tipul de ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)