Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

claudiabutisca 
	    	Utilizator

claudiabutisca 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

claudiabutisca 
	    	Utilizator

claudiabutisca 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Hobitzi	                   

Am un director cam dictator la institutie.Ca de obicei cei cu prea mult tupeu,nici el nu e chiar in clar cu legile,face greseli tot timpul.Daca i se atrage ... (vezi toată discuția)
	                    Hobitzi	                   

Am un director cam dictator la institutie.Ca de obicei cei cu prea mult tupeu,nici el nu e chiar in clar cu legile,face greseli tot timpul.Daca i se atrage ... (vezi toată discuția)

Alex_dy	                   

Buna ziua,
Sunt lider de sindicat, beneficiez de protectia legii sindicatelor care spune ca unui lider de sindicat nu-i poate fi modificat CIM pe timpul cat ... (vezi toată discuția)
	                    Alex_dy	                   

Buna ziua,
Sunt lider de sindicat, beneficiez de protectia legii sindicatelor care spune ca unui lider de sindicat nu-i poate fi modificat CIM pe timpul cat ... (vezi toată discuția)

Monica H.	                   

ar putea sa mi spuna cineva care sunt organele de conducere intr un sindicat???
ma confrunt cu o problema : scretarul trezoriei al sindicatului societatii ... (vezi toată discuția)
	                    Monica H.	                   

ar putea sa mi spuna cineva care sunt organele de conducere intr un sindicat???
ma confrunt cu o problema : scretarul trezoriei al sindicatului societatii ... (vezi toată discuția)