Nicolaie Ciobotaru 
	    	Consultant resurse umane

Nicolaie Ciobotaru 
	    	Consultant resurse umane	    

Sunt lider de sindicat, beneficiez de protectia legii sindicatelor care spune ca unui lider de sindicat nu-i poate fi modificat CIM pe timpul cat ocupa functia si doi ani dupa.
Acum, societatea face o reorganizare mi-a desfiintat postul, mi-a oferit alt post pe alta functie si cu alt salariu (mai mic), prin incheierea unui act aditional.
Daca nu vreau sa inchei actul aditional, peste trei zile intru in preaviz. Va rog mult sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce pot face?
 Nicolaie Ciobotaru, Consultant resurse umane
 Nicolaie Ciobotaru, Consultant resurse umane 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 dianamariadamian	                   

Buna ziua tuturor!:D
Am o nelamurire fff mare!Sunt presedinte de sindicat la filiala mea,ocup postul de economist si se face reorganizare...care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    dianamariadamian	                   

Buna ziua tuturor!:D
Am o nelamurire fff mare!Sunt presedinte de sindicat la filiala mea,ocup postul de economist si se face reorganizare...care sunt ... (vezi toată discuția)

claudiabutisca	                   

Am si eu nevoie de o lamurire;
Este vorba despre o reorganizare a activitatii societatii ca urmare a unor probleme reale, iar in urma acestora se desfiinteaza ... (vezi toată discuția)
	                    claudiabutisca	                   

Am si eu nevoie de o lamurire;
Este vorba despre o reorganizare a activitatii societatii ca urmare a unor probleme reale, iar in urma acestora se desfiinteaza ... (vezi toată discuția)

pacurariu maria	                   

Duna dimineata,
Va marturisesc ca azi noapte n-am dormit din cauza framantarilor interioare!Ieri am primit citatie de recurs...............Dar nu asta e ... (vezi toată discuția)
	                    pacurariu maria	                   

Duna dimineata,
Va marturisesc ca azi noapte n-am dormit din cauza framantarilor interioare!Ieri am primit citatie de recurs...............Dar nu asta e ... (vezi toată discuția)