avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... transferul persoanelor condamnate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

transferul persoanelor condamnate

va mai deranjez cu o problema..stie cineva unde pot gasi material referitor la o lucrare de disertatie intitulata transferul persoanleor condamnate? la biblioteca nu e decat o carte cu legea 302.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Roxana Ana Cernat , Consultant resurse umane 15:50, 20 Mai 2008
Trimiteti un mesaj cu "transferul persoanelor condamnate" la adresa mea de e-mail : cernat.roxanaana@yahoo.com si va pot trimte materialele pe care le am referitoare la psihologia judiciara:
- Protocol de colaborare intre Directia Generala a Penitenciarelor si Directia de Reintegrare Sociala si Supraveghere;
- Elemente de legislatie penitenciara internationala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea decretelor din statul care a pronuntat condamnarea dadyme dadyme Buna ziua, am un prieten care a fost condamnat in strainatate a primit o pedeapsa de 6 ani si 3 luni definitiva a cerut transferul in tara pt terminarea ... (vezi toată discuția)
Examen acces stagiu expert contabil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori informatii despre examenul de acces la stagiu expert contabil din acest an , in principal materiale de studiu, eventual as vrea sa comunic cu alti ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)