avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cheltueli
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cheltueli

Buna ziua,am un apartament in bloc,cu centrala proprie,doresc sa ma mut in strainatate si sa vin o data pe an acasa.Cum trebuie sa procedez legal unde sa anunt la presedinte sau administrator si cum vor decurge platile,adica cum se va calcula si ce pe perioada cind apartamentul e nelocuit.Intreb acest lucru pentru ca stiam ca oricum trebuie sa platesti pentru o persoana si daca nu locuieste nimeni,lucrurile comune,administrator,femeia de servici,lumina pe scara,etc.Va rog sa ma invatati cum sa procedez legal.Multumesc mult,o zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:09, 27 Februarie 2011
....Si neaparat un numar de telefon unde sa poata fi anuntata vreo avarie in apartament, iar persoana care are cheia sa poata veni sa deschida usa. Altfel v-ati putea trezi peste un an ca veniti acasa si nu puteti dechide usa, ca intre timp vi s-a schimbat broasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana absenta inclusa la calculul intretinerii sylvie sylvie Buna ziua, Se poate sa ma ajutati, va rog frumos? Este prima data cand ma confrunt cu situatia de mai jos: Apartamentul in care locuiesc este cumparat de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli apartament la rosu lagunartk lagunartk Buna ziua! Desi am tot studiat legislatia in domeniu si am cautat si pe forumul dvs., tot nu gasesc negru pe alb care este mai exact situatia mea, ca ... (vezi toată discuția)
Retragere asociatie de proprietari Videodek Videodek stau la parter de bloc si folosesc pentru accesul in locuinta intrarea suplimentara construita direct din trotuar, prin extinderea ... (vezi toată discuția)