Buna ziua. As dori sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Dorim sa cumparam un apartament. Stim despre el ca a fost achizitionat de proprietar in primii ani dupa 1990 si ca nu a avut voie timp de 10 ani sa-l vanda. Proprietarul a decedat si noi ducem tratative de la fiica acestuia, care este unic mostenitor. Aceasta sustine ca la primarie imobilul apare ca nefiind revendicat, apartamentul face parte din corpul B al cladirii si a fost revendicat numai corpul A. Ce garantii avem ca nu vom avea probleme cu revendicarea imobilului? daca pana acum nu exista actiune de revendicare mai putem avea probleme?ne-am interesat la o banca pentru credit si au spus ca nu se stie, putem avea probleme oricand cu mostenitorii celui care putea sa revendice.
MULTUMIM ANTICIPAT.
nu va bucurati toate casele cu legea 112 se cistiga de mafie prin comparare de titluri 480 sint acoperiti de lage titlul lor este mai vechi si mai bine caracterizat tu cumperi de la un autor care nu are titlul valabil eu sint in strada pe asa ceva avea notificare sa ia actiuni la fondul propietatea si hatarire definitiva si irevocabila pe sa fie despagubit si acum sint in strada nu va bucurati la CHILIPIRURI pentru ca nici bancile nu-s dau avizul stiu ele ce stiu
Multumesc pentru sfaturi. Intr-adevar ne bucuram pentru ca pretul e bun si proprietarul ne-a aratat adeverinta de la primarie ca nu e revendicat si ne-a spus ca daca au trecut 10 ani e ok.Cred ca o sa renuntam, mai ales ca noi vroiam sa locuim 2-3 ani acolo si sa ne cumparam o locuinta mai mare pe urma. Multumesc inca o data. SUCCES!
Casa cu legea 112
teoma
Buna ziua
veau sa cumpar o casa care a fost luata de fostul chirias prin legea 112.
au trecut cei 10 ani de cand a cumparat-o, deci ar avea voie.
are ... (vezi toată discuția)