avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... buna ziua
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

buna ziua

Fondurile europene nerambursabile pot fi acordate pentru infiintarea unui cabinet de optica?
da
@daciandax

Va rog frumos sa respectati Regulamentul de postare in forum:

2.4. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare discutiei. Desigur ca, in mod inevitabil, raspunsurile vor contine o doza de subiectivism datorata interpretarii sau practicii proprii, insa ne-am dori sa nu sustii pozitii categorice fara sa aduci argumente in acest sens (de exemplu: „Cota de participare la profit a salariatilor este considerata venit asimilat salariului?” „Da”).

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ban temporar tarzan2012 Admin Admin Incalcare repetata a art 2.4 din Regulamentul Forumului Avocatnet.ro 2.4. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare ... (vezi toată discuția)
Ban temporar utilizator doncean - update Alin Popescu Alin Popescu Doncean primeste ban temporar timp de 7 zile, pentru faptul ca nu intelege ca trebuie sa raspunda doar la acele subiecte la care are cunostintele necesare ... (vezi toată discuția)
Avertisment consultant@avocat_lascoschi@yahoo.com andreigrigoriu andreigrigoriu Consultantul avocat_lascoschi@yahoo.com primeste un ultim avertisment pentru incalcarea repetata a punctului 2.4 din Regulament: 2.4. Posturile fara ... (vezi toată discuția)