Buna,
Am introdus actiune in pretentii, am achitat taxa de circa 50 milioane vechi si am castigat.
Parata a facut apel, nu m-am prezentat datorita vremii nefavorabile, dar am trimis intampinare prin posta.
Am aflat din condica faptul ca am pierdut, apelul a fost admis si mi s-a respins actiunea, inca nu s-a redactat, si nu stiu pentru ce s-a modificat hotararea de la fond, dar am aflat ca apelanta parata nu a platit nici o taxa de timbru.
Eu acum trebuie sa fac recurs, dar nu mai am bani de taxa. Ce ma fac? Pot sa anulez apelul ca netimbrat, sau care ar fi solutia?
Va multumesc.
desi a trecut ceva timp, imi fac datoria sa va anunt ca nu s-a intamplat nimic din tot ce credeam ca instantele trebuiau sa verifice.
Pe scurt, am declarat recurs, am fost citat sa platesc 1/2 din pretentiile de la fond (nu din taxa de la apel), am platit 25 milioane si am pierdut recursul.
La recurs nu am invocat nulitatea apelului ca insuficient timbrat, ci am pierdut pe considerente de favorizarea partii adverse. Trist, dar adevarat!
Daca mai este cineva interesat de detalii despre acest subiect, va stau la dispozitie.