avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general magazin cu amanuntul-incasari cu cardul de la clienti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

magazin cu amanuntul-incasari cu cardul de la clienti

Ce trebuie sa faca o firma cu profil de comert cu amanuntul - produse alimentare pentru a-si putea incasa clientii care doresc sa achite cu cardul ?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 12:52, 28 Februarie 2011
Mergeti la o banca cu care lucrati si solicitati POS. Ve-ti avea niste comisioane pe care trebuie sa le suportati. Banca va va transfera banii in contul curent. Totodata casele de marcat se seteaza pentru incasari pe card asa ca ve-ti putea sa incasati ori pe cash ori pe card iar la sfarsitul zilei Z-ul va va arata cat s-a incasat cash cat card.
Din experienta v-as recomnda sa mergeti la mai multe banci deoarece comisioanele difera foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Rugaminte gabrielabaran gabrielabaran rog si eu pe cineva avizat sa ma lumineze intr-o problema,din fericire nu sunt contabil:P,sunt inginer:D,dar m-au pus sa le fac contabilitatea primara,acum ... (vezi toată discuția)
Pot sa elimin casa de marcat? Lucrix Lucrix Buna ziua, Detin un I.F. si in ultimii ani am facut o schimbare in activitatea pe care o desfasor, de la: activitati de consultanta si intermediere comert ... (vezi toată discuția)