avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... NU INTELEG ?????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

NU INTELEG ?????

Multe supozitii pe tema incredintarii minorilor. "Ca copii trebuie sa creasca langa mama lor"""este o supozitie gresita dupa parerea mea. Din experenta de peste 60 ani am vazut cazuri unde tatii au mai mari afectiuni decat mamicele fata de copii. Este gresit aceste supozitii ca copii trebuie neaparat mamicelor. Ele cam si-au facut datoria pana la nastere , dupa care drepturile si obligatiile sunt egale in fata minorilor, Nu incerc sa fac DISCRIMINARE.
Care ar fi parerea D-voastra???#-o:(=D>:((:((:sorry::stunned::clapping:
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 12:33, 16 Martie 2011
Dnul.Dumitru,va rog nu fiti atit de pesimist.Imi amintiti de "previziunile "lui Silviu Brucan...Nu cred ca este nevoie de atita timp daca dorim sa "ne civilizam".Important este sa dorim acest lucru.Tehnologia ajuta mult,gasim informatie in orice domeniu.
Totul depinde de noi,este alegerea noastra.

In majoritatea cuplurilor cu copii,divortul lasa urme adinci.Sunt de acord cu dvs.ca oamenii ( unii ) in asemenea momente,isi pierd bunul simt, ratiunea...rautatea orbeste,te transforma...of,micimea umana...
Sunt persoana care am trait si traiesc, situatia . am vorbit din pura experenta..!!!
Si este foarte greu de acceptat sa mergi sa-ti vezi nepotul si sa fii "gonit cu parul"...Cand spun ca sunt foarte 'pesimist', stiu ca acolo unde nu rasare cultura,"pamantul este sterp".... cam asa este la noi...va trebui sa treaca multi ani pana acest popor isi va sti menirea ca natiune... Ca spiholog dupa cate am inteles de la D-voastra, puteti "adnota", situatia.
De pilda am si situatie contrarie celei aratata mai sus, bineanteles caz tot al meu, (nepot care este crescut de mine este in cl. a-IX-a , dar mama nu a fost niciodata obstruptionata sa-si viteze copilul, sa familia materna sa aiba legatura cu copilul). Problema este de civilizatie, constiinta, dispozitia banatatii sau rautatii individului;
Si in primul caz si in aldoilea caz personajele sunt cu studii superioare, dar se poate face distinctia in raport cu mediul in care s-au nascut si au crescut. (Cei 7 ani dea acasa..!!!!! )
Sunt fff. multe de comentat pe problema de cuplu unitar, si, separare de cuplu
Stim cu totii ca fiecare cuplu este unic,si fiecare individ in parte la fel.Dureros este ca studiile nu suplinesc cei"7 ani de acasa" cum bine spuneti.Socanta este si " transformarea " ,din persoana educata pe care o cunosteam... mahalaua ...(scuzati-mi expresia,dar este realitatea ).abia acum vedem adevaratul caracter si ne intrebam surprinsi cine este?...linga cine am stat?...cum am putut?....
Toata aceasta lupta,de fapt reflecta gelozia,frustrarea,VINA...neputinta de a ramine om.
Atacul este cea mai buna aparare,cred unii...si asta fac,ataca.Spun ca-si iubesc copii?,nu o dovedesc manifestindu-se asa.Mai mult,unii parinti ii folosesc ca arma impotriva celuilalt. Cumplit,nu mai au sentimente umane,parentale...nu au decit ...ura...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna eoret eoret Vreau sa stiu daca legislatia romana permite custodia comuna avand in vedere ca parintii sunt de acord (minorul are 3 ani si 5 luni). (vezi toată discuția)
Divort cu minori john25 john25 Buna ziua ,doresc si eu raspuns la 2 intrebari: 1.Astazi am primit citatia de divort din partea sotiei in care am vazut o gramada de neadevaruri,poate ... (vezi toată discuția)
Cum vedeti, sintagma "deregila"??? Manole Dumitru Manole Dumitru Legea, privind admitere custodiei minorilor, prevede .\"copii minori se incredinteaza parintelui cel mai bine plasat\"...De ce exista sintagma \"DE REGULA ... (vezi toată discuția)