avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... relatia sexuala dintre profesor-student
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

relatia sexuala dintre profesor-student

suntem impreuna de cateva luni, iar acum a ajuns sa imi fie si prof....doresc sa stiu daca este riscul de a-si pierde locul de munca...el este un prof corect.. nu m aavantajeaza.. si nu dau examene cu el...la ore fiecare isi vede de treaba lui...isi poate pierde sau nu locul de munca? precizez ca am cu mult peste 18 ani, iar diferenta de varsta intre noi este de 3 ani...
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 23:55, 28 Februarie 2011
Pai daca e insurat tipu' ar putea interveni o problema de moralitate...daca nu, nu.=D>
Personal cred ca nu are cum sa-l sanctioneze pt asa ceva daca este o relatie liber consimtita si bazata pe sentiment. Toti au voie sa traiasca si sa iubeasca. Si din cate inteleg daca nu reclama nici din familiile dv si nici dv ca ati fost fortata sa faceti asa ceva, traiti si iubiti cat va permite viata.
nu avem nici unul obligatii...nu suntem casatoriti.
Xena, tu ai vazut prea multe filme americane ... acolo este legea asta, nu trebuie sa existe relatii intre profesori si studenti, medici si pacienti etc. - este vorba despre conflictul de interese. La noi nu exista asa o lege, insa avem barfa ... parerea mea este ca, cu cit mai putini stiu de relatia voastra, cu atit mai bine, avind in vedere ca ai acum ore cu el. Cind nu veti mai avea ore "impreuna", se schimba putin problema ...
Dar daca voi intr-adevar va iubiti, nici nu ar trebui sa luati in seama ce vorbesc ceilalti - fericiti sa fiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relație major minor Adryan24 Adryan24 Bună... Daca am 20 de ani si prietena mea are 15 știu cam nasol da ne iubim si vrem un viitor împreună vorbim de un an si 3 luni si ar vrea sa se mute la ... (vezi toată discuția)
Ce probleme pot aparea de cod penal cind un major are o relatie cu un minor de 16 ani? szmetye szmetye Acum aproximativ o luna am intilnit o tipa de care mam indragostit nebuneste si ea de mine problema este ca ea are 16 ani si 4 luni ,desi arata de mai mult si ... (vezi toată discuția)
Intretinerea fiului major care isi alege sa studieze o facultate in strainate ConstantaG ConstantaG Am un fiu major (18 ani) a terminat bacalaureatul cu bine, refuza sa studieze in romania, dar s-a inscris la o universitate din america motivand ca primeste ... (vezi toată discuția)