suntem impreuna de cateva luni, iar acum a ajuns sa imi fie si prof....doresc sa stiu daca este riscul de a-si pierde locul de munca...el este un prof corect.. nu m aavantajeaza.. si nu dau examene cu el...la ore fiecare isi vede de treaba lui...isi poate pierde sau nu locul de munca? precizez ca am cu mult peste 18 ani, iar diferenta de varsta intre noi este de 3 ani...
Personal cred ca nu are cum sa-l sanctioneze pt asa ceva daca este o relatie liber consimtita si bazata pe sentiment. Toti au voie sa traiasca si sa iubeasca. Si din cate inteleg daca nu reclama nici din familiile dv si nici dv ca ati fost fortata sa faceti asa ceva, traiti si iubiti cat va permite viata.
Xena, tu ai vazut prea multe filme americane ... acolo este legea asta, nu trebuie sa existe relatii intre profesori si studenti, medici si pacienti etc. - este vorba despre conflictul de interese. La noi nu exista asa o lege, insa avem barfa ... parerea mea este ca, cu cit mai putini stiu de relatia voastra, cu atit mai bine, avind in vedere ca ai acum ore cu el. Cind nu veti mai avea ore "impreuna", se schimba putin problema ...
Dar daca voi intr-adevar va iubiti, nici nu ar trebui sa luati in seama ce vorbesc ceilalti - fericiti sa fiti.
Relație major minor
Adryan24
Bună... Daca am 20 de ani si prietena mea are 15 știu cam nasol da ne iubim si vrem un viitor împreună vorbim de un an si 3 luni si ar vrea sa se mute la ... (vezi toată discuția)