Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 jon_jery	                   

Lucrez la o firma (foarte mare) de aproximativ un an. 
La angajare, am negociat un salariu net, iar firma mi-a facut o oferta cu un salariu brut astfel incat ... (vezi toată discuția)
	                    jon_jery	                   

Lucrez la o firma (foarte mare) de aproximativ un an. 
La angajare, am negociat un salariu net, iar firma mi-a facut o oferta cu un salariu brut astfel incat ... (vezi toată discuția)

oanasandu	                   

Buna ziua,
As vrea sa va intreb daca este legal ca in momentul in care o firma face oferta de angajare, salariul net propus sa contina deja scutirea de ... (vezi toată discuția)
	                    oanasandu	                   

Buna ziua,
As vrea sa va intreb daca este legal ca in momentul in care o firma face oferta de angajare, salariul net propus sa contina deja scutirea de ... (vezi toată discuția)

cristina_eradulescu	                   

Buna ziua,
Din cate am inteles, un angajat, in functia de programator, daca aduce diploma de absolvire legalizata pentru a beneficia de scutire la plata ... (vezi toată discuția)
	                    cristina_eradulescu	                   

Buna ziua,
Din cate am inteles, un angajat, in functia de programator, daca aduce diploma de absolvire legalizata pentru a beneficia de scutire la plata ... (vezi toată discuția)