Crusader2010 
	    	Utilizator

Crusader2010 
	    	Utilizator	    

privat1 
	    	Utilizator

privat1 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 jon_jery	                   

Lucrez la o firma (foarte mare) de aproximativ un an. 
La angajare, am negociat un salariu net, iar firma mi-a facut o oferta cu un salariu brut astfel incat ... (vezi toată discuția)
	                    jon_jery	                   

Lucrez la o firma (foarte mare) de aproximativ un an. 
La angajare, am negociat un salariu net, iar firma mi-a facut o oferta cu un salariu brut astfel incat ... (vezi toată discuția)

adi0l	                   

Buna ziua,
Lucrez in IT (diploma de inginer Poli - Calculatoare) si as avea ceva intrebari legate de scutirea de impozit. 
Ideea este ca in momentul in care ... (vezi toată discuția)
	                    adi0l	                   

Buna ziua,
Lucrez in IT (diploma de inginer Poli - Calculatoare) si as avea ceva intrebari legate de scutirea de impozit. 
Ideea este ca in momentul in care ... (vezi toată discuția)

Diego	                   

Referitor la ordinul 748/2004 privind scutirea de impozit pe salarii a programatorilor:
Eu am absolvit facultatea de Automatica,Electronica si ... (vezi toată discuția)
	                    Diego	                   

Referitor la ordinul 748/2004 privind scutirea de impozit pe salarii a programatorilor:
Eu am absolvit facultatea de Automatica,Electronica si ... (vezi toată discuția)