avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cod penal intrat in monitorul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cod penal intrat in monitorul

buna seara! as vrea sa stiu daca codul penal care va intra in vigoare incepand cu sepembrie 2008 a intrat in monitorul oficial? este adevarat ca a intrat in monitorul oficial?credeti ca va intra in vigoare incepand cu septembrie 2008 sau va fi amanat din nou? cu multumiri, diana ionita.astept raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:20, 18 Iunie 2008
Cum adica daca "a intrat in monitorul oficial"? Va referiti probabil la publicare in MO, care a avut loc acum foarte mult timp, dar nu vad relevanta. Un act normativ intra in vigoare la 3 zile dupa publicare sau la data indicata in textul sau, aici fiind vorba de septembrie 2008 dupa amanari.
si credeti ca sunt sanse de a nu fi amanat ?
Bineinteles ca exista, numai certitudini nu sunt in aceasta materie.
da.... sa speram ca nu va fi amanat!!!!din cate mi-au spus cunostintele mele :-? ei cred ca nu vor fi amanat acum sa vedem . multumesc de raspuns
dar ma gandeam daca a fost publicat in MO numai poate fi amanat :) cred :D

Alte discuții în legătură

Noul cod penal anemary29 anemary29 intra sau nu in vigoare de la 1 sept?sau ce se intampla stie cineva ceva? (vezi toată discuția)
Reabilitarea dupa noul cod penal ContSters94352 ContSters94352 acum ca sa publicat noul cod penal in MO, pe cind va intra in vigoare?pentru ca dupa vechiul cod penal reabilitarea in cazul meu se poate face dupa 1o ani, ... (vezi toată discuția)
Cod penal -legea 10 letty_2009 letty_2009 cine poate sa ma lamureasca?pentru ca nu mai inteleg nimic.pe data de 17 februarie2009 s-a aprobat de catre Parlament ordonanta 73/2008 in care se spune ca ... (vezi toată discuția)