avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scara bloc fara presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scara bloc fara presedinte

buna seara,sint proprietar al unui apartament la etajul 4 si ultimul ,imi ploua in tot apartamentul,probleme la hidroizolatie,nu avem presedinte pe scara majoritatea vecinilor sint pensionari vre-o 3 apartamente nu sint locuite,in aceasta situatie cum pot sa-mi rezolv problema? precizez ca traiesc de foarte putin timp la bloc si nu stiu cui trebuie sa ma adresez .sper sa-mi dati un sfat va multumesc !#-o
Cel mai recent răspuns: gyury , utilizator 23:34, 2 Martie 2011
Pai in primul rand cred ca trebuie sa vedeti daca aveti asociatie.
Macar sa aveti asociatie de proprietari constituita si sa nu aveti presedinte si administrator si restul ca va puteti propune chiar dv in cadrul unei sedinte pentru presedinte.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
w_v_w_v, utilizator
Trebuie sa va adresati presedintelui asociatiei de proprietari cu o cerere scrisa in care sa ii solicitati reparatia terasei.
Trebuie sa fie cineva care se ocupa de acel bloc!
Terasa este proprietatea comuna a tuturor proprietari asa ca la reparatia ei trebuie sa participe cu totii, indiferent daca spun ca au bani sau nu.
Cheltuielile cu reparatia se pun pe lista de plata daca nu exista fond de reparatii constituit.
Nu este obligatoriu ca o asociatie de proprietari sa fie constituita la nivelul unei singure scari
Interesati-va la locatarii mai vechi cine este presedintele de asociatie,caruia ii comunicati situatia cu care va confruntati
Hidroizolatia de pe bloc intra in responsabilitatea asociatiei de proprietari;functie de situatia la nivelul blocului dvs,presedintele poate lua masura introducerii pe ordinea de zi a adunarii generale ,inclusiv solutionarea defectiunii sau refacerea lucrarii
multumesc pt raspunsuri,o sa revin cu noutati.
:training:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltratii apa valisanda valisanda Stau la etajul4 , care din pacate este si ultimul. Exista infiltratii de apa de la topirea zapezii sau atunci cand ploua. Asociatia este constituita la nivel ... (vezi toată discuția)
Administrator/politie nini02 nini02 Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca ... (vezi toată discuția)
Reparatia terasei oliviamoga oliviamoga Buna seara, Locuiesc la ultimul etaj al blocului si timp de atatia ani am avut probleme iarna cu peretii unei camere, deoarece aveam efectiv gheata pe ei, in ... (vezi toată discuția)