buna ziua.am si eu o intrebare.in anul 1994 parintii mei au girat cu apartamentul proprietate personala pe sora mamei pt un imprumut ptr firma acesteia.la acest gaj s a adaugat si locuinta matusii.in anul 2002 firma a fost declarata in faliment si a fost facuta lichidarea judiciara.executarea silita ceruta de catre banca a fost suspendata si perimata pe motiv ca a fost depasit termenul de 6 luni de incepere a altui dosar de executare.mentionez ca din anul 2002 nu am mai primit nici o informatie despre acest lucru.anul acesta am facut cartea funciara si apare ipoteca in favoarea bancii si comandamentul executorului judecatoresc am obtinut de la banca o adeverinta de radiere insa executorul refuza sa mi de a radierea comandamentului.cum pot proceda in leg cu aceasta problema?
va multumes
faci o actiune in instanta prin care soliciti asta. Ai si acordul bancii, si e destul sa ai o hotarare judecatoreasca in acest sens. Cu ea te duci direct la Cartea Funciara.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere comandament
andomar
cine sau cum se radiaza un comandament instituit in 1999 de un executor judecatoresc in favoarea unei banci la un credit cu ipoteca?
Creditul s-a achitat ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca
vrica
Am semnat un Contract cu garantie imobiliara in 1999 si a fost inscrisa in CF ipoteca In anul 2000 un executor a instituit un comandament Acesta printr-o ... (vezi toată discuția)