avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... durata procesului de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

durata procesului de divort

Cat ar putea dura procesul de divort,tinand cont ca avem un copil de 1 an si 3 luni,dar nu avem nimica de inpatit(casa masina sau alte bunuri cumparate in timpul cazniciei)deoarece el locueste cu parinti lui,iar eu si copilul cu parinti mei,(care ma si ajuta cu cresterea copilului)

Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:52, 2 Martie 2011
Cateva luni ,un an in functie de mai multi factori;depinde cat este judecatoria de aglomerata cu dosare si depinde daca cealalta parte este de acord sau nu...etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata procesului de divort pysykmady pysykmady Cat ar putea dura procesul de divort,tinand cont ca avem un copil de 1 an si 3 luni,dar nu avem nimica de inpatit(casa masina sau alte bunuri cumparate in ... (vezi toată discuția)
Divort-durata omama omama Buna ziua,am o intrebare,cat dureaza un divort cu minori si partaj? Va multmesc anticipat (vezi toată discuția)
Mostenire N1n3l N1n3l Sunt primul copil, al defunctului si parintii sunt despartiti din 1976. Au avut o locuintza, cumparata, in timpul mariajului, in rate. Dinacel an, pana in ... (vezi toată discuția)