avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... durata procesului de divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

durata procesului de divort

Cat ar putea dura procesul de divort,tinand cont ca avem un copil de 1 an si 3 luni,dar nu avem nimica de inpatit(casa masina sau alte bunuri cumparate in timpul cazniciei)deoarece el locueste cu parinti lui,iar eu si copilul cu parinti mei,(care ma si ajuta cu cresterea copilului)
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 11:04, 2 Martie 2011
Depinde.
Daca va intelegeti asupra tuturor aspectelor (inclusiv incredintarea minorului) se poate termina si la prima infatisare.
Daca aveti de gand sa spalati niste rufe prin instanta poate sa v-apuce si sezonul toamna-iarna...viitoare.

Nu se poate raspunde concret la o astfel de intrebare in lipsa oricarei informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata procesului de divort pysykmady pysykmady Cat ar putea dura procesul de divort,tinand cont ca avem un copil de 1 an si 3 luni,dar nu avem nimica de inpatit(casa masina sau alte bunuri cumparate in ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu caius mihai caius mihai buna!ma intereseaza ce inseamna parasire de domiciliu,si daca eu,ca sot si tata pot fi incadrat in categoria asta,in cazul in care plec din casa,intr-o ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului elisabetapop elisabetapop Buna seara,as vrea sa stiu ce sa mai schimbat la legea noua cu privire la incredintarea unui minor la unul dintre parinti prin hotarire judecatoreasca prin ... (vezi toată discuția)