avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Modificari aduse pentru cei ce sunt impozitati pe baza ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Modificari aduse pentru cei ce sunt impozitati pe baza normelor de venit

În situaţia în care un contribuabil desfăşoară aceeaşi activitate în două sau mai multe locuri diferite pentru care venitul net se determină pe baza normelor anuale de venit, stabilirea venitului net anual se efectuează prin însumarea nivelului normelor de venit, corectate potrivit criteriilor specifice de la fiecare loc de desfăşurare a activităţii.

În cazul în care un contribuabil desfăşoară mai multe activităţi pentru care venitul net se determină pe baza normelor de venit, stabilirea venitului net anual se efectuează prin însumarea nivelului normelor de venit de la locul desfăşurării fiecărei activităţi, corectate potrivit criteriilor specifice.
...

7. La punctul 43, după a şaptea liniuţă se introduc cinci noi liniuţe, cu următorul cuprins:,,
- caracterul sezonier al unor activităţi;
- durata concediului legal de odihnă;
- desfăşurarea activităţii cu salariaţi;
- contribuţia fiecărui asociat în cazul activităţii desfăşurateîn cadrul unei asocieri;
- informaţiile cuprinse în declaraţia informativă depusă înscop de TVA potrivit prevederilor art. 156^3 din Codul fiscal." - meseriasa declaratie 392 A/B ...

Alte discuții în legătură

Pfa tvr tvr Am un PFA si am fost inregistrat la norma de venit. Activitatea pe care o desfasor este sezoniera. Cum a si putea reduce sumele pe care le am de plata ... (vezi toată discuția)
Norma pe venit pfa ferma de subzistenta masura 141 legume mary6 mary6 va rog mult,spuneti-mi si mie cum sa completez decl 220 ? si cum pot trece de la contabilitate sistem real,la norma pe venit?multumesc! (vezi toată discuția)