avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Master - e util in obtinerea unui loc de munca?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Master - e util in obtinerea unui loc de munca?

As dori sa stiu daca masterul ajuta la obtinerea job`ului.... de exemplu as dori sa dau la master-dreptul penal in afaceri si nu stiu in ce masura m`ar putea ajuta acesta si`n ce functie.

p.s.: sunt studenta la administratie publica si nu doresc sa profesez ca functionar public :((.
Cel mai recent răspuns: Beatrice89 , utilizator 16:03, 22 Martie 2011
In sfarsit am gasit pe cineva care sa-mi explice exact domeniile de activitate cu privire la administratia publica. Va multumesc mult pentru opinia dvs, si am sa iau in considerare sfatul dvs. cu privire la master!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa devin avocat sau consilier juridic anadascalu21 anadascalu21 Buna ziua. Am terminat facultatea SNSPA in 2007, administratie publica, si as dori sa fac facultatea de Drept la Universitate, se poate sa fac doar un an sau ... (vezi toată discuția)
Masterul potrivit pentru profesia de consilier juridic Simona_Anya Simona_Anya Buna. As dori ca in viitor sa fiu consilier juridic, doar ca nu stiu ce master s-ar potrivi cel mai bine pentru aceasta profesie. Toate parerile sunt ... (vezi toată discuția)
Referitor la studiile unui functionar public annneess annneess Buna ziua! Am o mica dilema. Lucrez in domeniul administratiei publice locale din 2008, pe postul de referent. Am terminat anul asta Facultatea de Psihologie( ... (vezi toată discuția)