avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier soldat cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier soldat cu victime

buna seara.Am avut un accident de circulatie grav din care a rezultat vatamarea corporala apasagerului din spate (a stat in spital cam 25 de zile) sa lovit destul de grav la cap dar sia revenit complect pasagerul din dreapta din pacate a muri tot din cauza unei loviri la cap.iar eu soferul mi-am rupt amandoua picioarele coastele nasul (am fost in coma).Accidentul sa produs din cate am auzit ca din cauza ca am derapat si am intrat intr-un stalp.Problema este ca mi sa gasit alcool 1.20.Eu inca sunt mobilizat la pat nu am dat nici o declaratie la politie inca.Oare se pune in calcul ca pasagerul din dreapta nu a purtat centura de siguranta? Cu partile mam inpacat,Oare am vreo sansa sa scap cu suspendare? Multumesc anticipat:((:((
Cel mai recent răspuns: Bagasean , utilizator 20:00, 2 Martie 2011
modalitatea de executare a pedepsei va depinde si daca rudele persoanei decedate se vor constitui in parte civila, daca le veti achita daunele materiale si morale.
da cu rudele baiatului am ajuns la o intelegere.
Simpla impacare cu partile vatamate nu presupune obligatoriu aplicare unei sanctiuni cu suspendarea executarii pedepsei
da inteleg ce spuneti da as avea ceva sanse sa scap cu o pedeapsa cu suspendare?Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - care pot fi urmarile in situatia data? georgianaflorina georgianaflorina O cunostinta de-a mea se afla in situatia urmatoare: a avut un accident rutier in afara orasului, intr-o curba nu foarte periculoasa, viteza era sigur de ... (vezi toată discuția)
Accident ucidere din culpa danutz969 danutz969 Buna ziua.Ce se poate intampla in cazul meu?Am avut un accident rutier,masina condusa de mine a derapat intr-o curba,carosabilul fiind umed,masina era dotata ... (vezi toată discuția)
Violenta in scoli ContSters231123 ContSters231123 In fata une scoli bucurestene un minor de 14 ani este acostat de un baiat mai mare si amenintat. Minorul se sperie de aparitia unuia mai inalt care-l apucase ... (vezi toată discuția)