avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... inscriere consultant
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

inscriere consultant

Mi-am creat un cont de "utilizator". Doresc sa ma inscriu in catalogul consultantilor. Am completat datele personale, dar cand am ajuns la "domeniul de activitate" m-am blocat. Domeniul meu de activitate nu este in lista. Sunt "expert tehnic auto" si ma ocup de problemele tehnice ale accidentelor rutiere. Consider ca este bine sa fie un domeniu separat, nu in cadrul domeniului "alte profesii". Va rog, sa-mi spuneti cum sa procedez. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 06:21, 23 Mai 2008
Pana la reglementarea situatiei, va puteti inscrie la "alte profesii" :(
O sa incercam sa introducem mai multe profesii. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari 10 septembrie 2009 Alin Popescu Alin Popescu [b]Am introdus specializarea Expert judiciar in Catalogul Consultantilor Avocatnet.ro.[/b] Aceasta are deocamdata urmatoarele domenii: - Autovehicule, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,va rog sa-mi recomandați un expert criminalist în ... Nita Nicolae Nita Nicolae Bună ziua ,Va rog sa-mi recomandați un expert criminalist în cazul unui accident auto capabil sa facă o simulare pentru stabilirea reala a locului de ... (vezi toată discuția)
Expert judiciar auto costelgal costelgal caut un expert judiciar in domeniu auto pentru o problema legata de un accident auto in loc Urziceni ialomita (vezi toată discuția)