avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN 8514 - Alte activitati referitoare la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN 8514 - Alte activitati referitoare la sanatatea umana

Buna ziua,

Din experienta d-voastra, in cazul constituirii unei s.c avand acest cod caen (8514) activitate principala, care sunt autorizarile necesare. Mentionez ca este vb despre un cabinet de psihologie. Este suficienta prezentarea diplomei de licenta? (este nevoie si de aviz de la Min. Sanatatii sau din alt loc?)

Multumesc
Este de preferat sa obtineti in prealabil dreptul de libera practica, pentru ca in caz contrar va deschideti firma dar, fara dreptul de a profesa. Din pacate....
In general,avizele trebuie obtinute inainte de registru,dar dumneavoastra puteti inregistra societatea fara activitate,intre timp va obtineti si dreptul de libera practica,sau sa aveti asociat un psiholog cu drept de libera practica si apoi avizati activitatile pe locatia in care urmeaza sa va desfasurati activitatea efectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma jocuri de noroc elgo elgo buna ziua! am si eu o intrebare pt. dvs. puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa infiintez o firma de jocuri de noroc? am inteles ca imi trebuie si ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)
Sunt inregistrat la anaf cu cod caen 7410 pasarea colibri pasarea colibri Buna ziua. In prezent sunt inregistrat la ANAF cu cod CAEN 7410 de activitati de design specializat, in baza diplomei de licenta, de absolvire a facultatii de ... (vezi toată discuția)