avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Declaratie impoz/dividende nedepusa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Declaratie impoz/dividende nedepusa

Daca am platit impozitul pe dividende ( aferente anului 2009) in aprilie 2010 dar nu am depus declaratia 100 pt impozitu/dividende ce se intampla? Multumesc
Cel mai recent răspuns: aura.radulescu , utilizator 10:50, 6 Martie 2011
Problema este mai complicata! Banii s-au dus in contul unic si s-au stins , intr-adevar, alte obligatii...adica impozitul pe profit .:( De regula, atunci cand depun decl 100 pt. impozit/profit, dau fuga la casierie ca sa si platesc suma respectiva. De ce mi-au 'atacat' suma achitata pt. care nu am creat debit, nu stiu! Probabil asa este programul! Acum, am depus decl 100 pt. impoz/dividende, pt. cele platite anul trecut si astept sa se regleze fisa pe platitor. Intre timp am pregatit si o cerere de compensare- de trecere a sumei creditoare din cont unic in contul de dividende-ca sa se stinga creditul. Voi vedea luni ce va iesi! Tevatura mare... :((Urati-mi bafta!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
aura.radulescu, utilizator
BAFTA!!!!!:thumbup:
impozitul pe dividende se plateste in contul unic 20.47 la bugetul de stat.
parerea mea este ca nu era nevoie de cerere de compensare, distribuirea sumelor din contul unic realizandu-se in mod automat de catre siac.
sunt curios si ce fel de dobanzi si penalitati veti avea de plata.

succes!
Suma cu pricina se afla in debit intr-un loc si in credit in alt loc din fisa pe platitor si nu se 'pupa', ca sa zic asa. Nu cred ca pot sa ma astept ca persoana de la fisa pe platitor sa faca trecerea dintr-un loc in altul. Multumesc pt. sfaturi si urari. Maine e ziua cea mare! Pana atunci ma voi...#-o .Daca nu voi fi amendata voi ... :worthy: Doamne-ajuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorari LUIZAION LUIZAION Buna ziua, Am preluat o societate care in aprile 2007 a platit impozit pe dividende, dar nu a declarat,am depus declaratia 100 pentru asta in iunie 2009(s-a ... (vezi toată discuția)
Cine plateste penalitatile?/ ce implica cererea de compensare? nitmar nitmar Am achitat anul trecut un impozit minim ce a fost distribuit de catre AFP din contul unic in dividente persoane fizice/2005 fara niciun temei sau baza legala, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 liliana alba liliana alba Buna, am o rugaminte sa mi spuneti declaratia 205 trebuie depusa pana 30.06.2009 pt dividentele aferente anului 2008. Astept un raspuns urgent. (vezi toată discuția)