avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... coproprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

coproprietari

buna ziua!
am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta.
parintii mei au decedat, in urma lor ne-a ramas mie si fratelui meu aparatamentul lor cu 3 camere. succesiunea a fost facuta. acum apartamentul este inchiriat, chiriasi gasiti de fratele meu, iar el nu vrea sa impartim chiria, toata suma revenindu-i lui. ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 13:10, 3 Martie 2011
Banuiesc ca acel contract a fost semnat si de dvs.Il puteti actiona in judecata pentru plata a jumatate din contravaloarea chiriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Va scriu din partea unei prietene : \\" Am probleme cu mostenirea, ramasa de pe urma parintilor decedati. Mai intai, a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire si despagubire sulta sulta Mama mea locuieste impreuna cu cumnata mea si cei doi copii ai ei, unul minor si unul major(ai cumnatei), fratele meu fiind decedat. Si tatal meu este decedat. ... (vezi toată discuția)
Copropietari pe apartament benty benty buna ziua va deranjez cu o problema ,sunt doi frati(ambi baieti) care au primit un apartament cu doua camere in urma unei succesiuni si fiind trecuti ambi ... (vezi toată discuția)