avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eroare comerciala - seria de caroserie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eroare comerciala - seria de caroserie

buna ziua,
cu ceva timp in urma am achizitionat un autoturism recuperat de la o societate de lesing.in momentul in care a trebuit sa o inscriu am observat ca seria de caroserie de pe carte nu corespunde cu cea de pe masina.telefoane,telefoane in urma carora constat ca in urma primei livrari masina a fost schimbata cu a a altcuiva.bine mi-am zis eu,a gresi e omeneste,iau legatura cu dealer-ul initial caut omul si el cu aceiasi problema cu mine,il gasesc si stupoare:el nu doreste sa faca acest lucru.sa fiu mai explicia,trebuia sa facem un act de vanzare cumparare la notaria si apoi fiecare cu masina la rar.intrebarea mea este cum pot sa-l constrang pe acest individ sa-mi vanda masina a carei carte e la mine?
Cel mai recent răspuns: andreeacioran , utilizator 16:20, 3 Martie 2011
eroarea nu este din vina dvs.in acest caz, "vinovatul" este societatea de leasing.In cazul in care nu reusiti pe cale amiabila, puteti promova cu succes o actiune in rezolutiunea respectivului contract si sa primiti suma de bani inapoi, cu dobanzi, speze de judecata ,etc.
referitor la raspunsul dvs,soc de leasing s-a oferit sa reziliem contractul incheiat,problema e ca eu doresc aceasta masina ,si proprietarul celalalt practic nu vrea sa colaboreze pentru a-si face un bine lui in primul rand.as putea sa -l constrang in vreun fel,sau poate cineva sa o faca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina retinuta la rar in bulgaria nada_toxic nada_toxic Buna ziua, am o mare problema. Acum 2 ani am achizitionat pe societate o masina secondhand adusa din strainatate neinmatriculata de la un dealer auto serios ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare-terminare leasing mfdunhill mfdunhill Salut, imi este un pic neclar daca in momentul lichidarii unui leasing pot vinde masina fara sa o inmatriculeze utilizatorul si vanzarea sa se faca direct ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing fals,nul,etc...???? ContSters64341 ContSters64341 Salut ! In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa ... (vezi toată discuția)