avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2011

ce modalitate de invatare imi recomandati? subliniere pe carte, conspectare etc.? noaptea sau ziua? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters164423 , utilizator 10:12, 4 Martie 2011
Noaptea se vad si stelele pe cer, deci ziua e mai bine! :)
Poate stelele reprezinta sursa de inspiratie pentru anumite persoane, astfel incat consider ca nu ar trebui exclusa de plano aceasta varianta de studiu :D.

Lasand gluma la o parte, eu nu gasesc potrivita o asemenea intrebare. Suntem multi si diferiti :), fiecare isi cunoaste propriul stil de a invata. Uite, eu cunosc ff multe persoane care au intrat la inm, prieteni buni si fosti colegi si le stiu, in principiu, "modalitatea" de invatare...nu seamana intre ele. Eu cred ca tu ar trebui sa identifici ce stil de a invata te ajuta mai bine, daca nu ti-ai dat seama de acesta pana acum. Incearca sa inveti o sapt noaptea si vezi cum este, subliniaza, fa conspecte.....iti vei da seama singura ce este mai bine pentru tine.

Mult spor !
simona 1980 a scris:

ce modalitate de invatare imi recomandati? subliniere pe carte, conspectare etc.? noaptea sau ziua? multumesc.


Uite aici un link care te poate ajuta. Din pacate noi nu suntem obisnuiti din scoala cum sa invatam si aici avem probleme cand materialul este mai mult decat cuprinzator.
[ link extern ]

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)
Aº da valoare lucrurilor, dar nu pentru ce valoreazã, ci pentru ceea ce semnificã Anna2010 Anna2010 Dacă pentru o clipă Dumnezeu ar uita că sunt o marionetă din cârpă şi mi-ar dărui o bucăţică de viaţă, probabil că n-aş spune tot ceea ce ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)