avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... votul majoritatii e mai presus de lege
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

votul majoritatii e mai presus de lege

la o sedinta de bloc, votul majoritatii locatarilor (jumatate + 1) este mai presus de lege? De exemplu, mai mult de jumatate am votat ca plata tuturor cheltuielilor sa se faca in mod egal de catre toti locatarii, iar o singura persoana a vrut sa se faca conform legii( dupa cota parte). Deci,cum putem face?multumesc
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 10:22, 6 Martie 2011
dragana a scris:
...mai mult de jumatate am votat ca plata tuturor cheltuielilor sa se faca in mod egal de catre toti locatarii,

Presupun ca ati intentionat sa spuneti ca repartizarea cheltuielilor se va face in mod egal de catre proprietarii de apartamente.

Actiunea dvs. trebuie dusa pe mai multe cai:
- notificare scrisa adresata presedintelui cu privire la incalcarea legislatiei (precizate articolele pe care le invocati)
- notificarea cenzorului / presedintelui comisiei de cenzori
- darea in judecata pt anularea in instanta a hotararii asociatiei
- ordonanta presedentiala pt suspendarea hotararii asociatiei pana la judecarea pe fond

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare indemnizatie presedinte simonadrg simonadrg In 2008 presedintele unei asocoatii de proprietari si-a stabilit salariul de 400 de lei/luna la o sedinta la care au participat doar 10 persoane din totalul de ... (vezi toată discuția)
Hotarare asociatie proprietari, neaprobata de comisia de cenzori celestin celestin Buna ziua! Va prezint situatia. Sunt presedinte de asociatie de proprietari. Am stabilit o adunare generala a asociatiei de proprietari, adunare care a fost ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica elaeco elaeco Buna ziua, Blocul nostru a intrat in programul de reabilitare termica cu 50+30+20 proprietarii Pentru ca primaria nu a luat nici o masura pentru izolarea ... (vezi toată discuția)