avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Cum sterg profilul de consultant?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Cum sterg profilul de consultant?

Ma uit de cateva zile pe site si nu vad cum pot face acest lucru. Am scris si pe vreo 2 adrese de mail gasite cu greu pe site, dar nu am primit inca niciun raspuns.

Nu-mi mai convine sa am adresa de mail la cheremul oricui.
Cel mai recent răspuns: dariad , utilizator 11:43, 4 Martie 2011
Mergeti in "Edit cont consultant" (dreapta sus) si de acolo puteti sa stergeti ce doriti.
Multumesc. Vad ca s-a rezolvat fara interventia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scchimbare adresa de email gabiv2 gabiv2 Buna ziua! Cum as putea sa-mi schimb adresa de email din \\\"informatii personale\\\" cea unde primesc a (vezi toată discuția)
Sunt santajat si amenintat catalinm75 catalinm75 Acum cateva luni, am cunoscut in mediul virtual o persoana, care reprezenta interesele unor bolnavi dintr-o asociatie medicala. Nu dau numele persoanei si nici ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune online-achiziție bunuri site din străinătate. visancatalin visancatalin Am găsit un site cu piese auto din UK care avea produsele de care eu eram interesat. Comand produsele și încerc să plătesc cu cardul prin de PayPal, numai ... (vezi toată discuția)