Acum cateva luni, am cunoscut in mediul virtual o persoana, care reprezenta interesele unor bolnavi dintr-o asociatie medicala. Nu dau numele persoanei si nici numele asociatiei, ca nu asta e relevant.
M-am oferit (va rog sa retineti, fara contract, nu am primit niciun ban, nici alte foloase, de niciun fel) sa le fac un site de internet pentru asociatie, ca sa fie mai bine reprezentati.
Numai ca la respectiva persoana mi s-a parut ceva ciudat, ceva in neregula. A inceput sa vorbeasca aiurea, sa ameninte ca da in judecata Patriarhia, Spitalul nu stiu care, ameninta diferite institutii, in fine , un comportament bizar si anormal.
Moment in care am batut in retragere, mai ales ca era o colaborare "pro bono", o chestie fara contract si fara beneficii, in care nu doream decat sa fiu un pic de ajutor semenilor mei. Dar, vazand ca reprezentanta lor are un comportament bizar si, sincer, psihotic, am hotarat sa ma retrag....
Ei, bine, m-a amenintat in scris (am dovada pe mail) ca o sa dau socoteala sotului ei, presupunand din asta o amenintare cu violenta fizica si, mai mult de atat, ca stie ca eu platesc femei si va face in asa fel incat sa ma denigreze in fata sotiei.
Ce ma sfatuiti sa fac? Zilnic am peste 20 de mailuri de amenintare! Sincer, trebuie sa fac ceva sa o opresc.......
Astept sfaturile dvs!
Cel mai recent răspuns:
catalinm75 , utilizator
13:00, 7 Iulie 2017