LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
va rog sa-mi dati un sfat pentru infiintarea unui PFA sau II - ce are ca obiect comercializarea suplimentelor nutritive (de ex. Herbalife, Cali Vita, etc), dar si consultanta nutritionala - istoric medical, recomandari suplimente, dieta etc.
Cand m-am interesat la Registrul Comertului mi s-a spus ca e nevoie doar de diploma de bacalaureat si vor aloca un cod CAEN oarecare, deoarece nu exista un astfel de domeniu, nutritie... Celor care desfasoara o astfel de activitate, de ex. consultanti si distribuitori Herbalife, li s-au alocat codul 7022, Consultanta in afaceri si management.
Detin un certificat de nutritie obtinut in US, care nu stiu cat de valabil ar fi aici.
s-a infiintat in urma cu 2 , 3 ani Ordinul practicienilor de medicina complementara, OPMCA, Legea 118/2007.
As putea functiona legal ca PFA sau I I si fara inscrierea in acest ordin? E bine stiut ca cei ce recomanda produse naturiste nu sunt inscrisi in vreo asociatie si n-au nici cursuri de specialitate recunoscute de Ministerul Muncii.
4729
frezii
Buna ziua,am infiintat o firma noua,cu acest cod caen:4729:comert cu amanuntulal altor produse alimentare,in magazine specializate(inclusiv produse ... (vezi toată discuția)