avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce se intampla daca nu platesc pretentiile victimei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce se intampla daca nu platesc pretentiile victimei accidentate?

am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni,iar medicul legist i-a dat f multe zile de ingrijiri medicale,intre 130-140 zile,nu ne-am putut impaca,am ajuns in instanta......ce se intampla daca nu am cu ce plati pretentiile victimei?ea cere f multi bani,asteptam sa vedem ce va da legea......dar daca nu am cu ce plati nici cat va spune doamna judecatoare?o sa fac inchisoare?inca ceva.....nu sunt angajata,nu am nici un venit.va multumesc si astept raspunsuri...
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:08, 11 Martie 2011
Mai sunteti in termenul de atacare a solutiei? Toti platim RCA-ul dar multi nu stiu ce drepturi au in caz de dauna.....!!!
da inca sunt...
De aceea faceti rca, pentru ca in cazul unui accident de circulatie produs din vina dvs., compania de asigurari sa suporte integral daunele, repet integral! (daune morale si materiale - spitalizare daca victima nu este asigurat de sanatate, si restul).
Cel mai probabil va veti alege cu o condamnare cu suspendare 6 luni - 1an si anularea permisului de conducere. Dar daca ati avut rca valabil in momentul accidentului nu sunteti obligata sa platiti nicio suma victimei.
nutza a scris:

da inca sunt...

Ati chemat firma de asigurare in proces?
Traim in Romania si practica firmelor de asigurari e aceea ca e mai indicat sa nu plateasca si sa nu-si informeze clientul decat sa procedeze legal....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier CiobanuAlexandru CiobanuAlexandru Buna ziua, in data de 28 decembrie 2014 am fost vinovat de producerea unui accident rutier. In urma provocarii acestui accident rutier i-am dat asigurarea ... (vezi toată discuția)
Am fost autorul unui accident pe trecerea de pietoni, ce sanctiuni mi se pot aplica? Anchi83 Anchi83 buna ziua. In data de 24 12 2010 am fost autorul unui accident pe trecerea de pietoni.Am sunat la politie si salvare. In urma accidentului victima nu a fost ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier sludovic sludovic Buna ziua, sunt victima unui accident care s-a petrecut in urma cu 7 zile, o dna. m-a lovit cu masina pe trecerea de pietoni, si a parasit locul faptei. Pana ... (vezi toată discuția)