avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc

in ce conditii pot deveni executor judecatoresc? sunt agent de politie + am absolvi Fac. de Drept la stat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: patrician , utilizator 15:28, 7 Martie 2011
accesati site-ul executorilor judecatoresti.astfel, parcurgeti legea lor de functionare in care sunt mentionate explicit conditiile.
In primul rand trebuie sa strangeti 5.000 de euro. Conform noului Statut UNEJ, cine vrea sa intre in profesie trebuie sa aiba cu ce.
Daca acest lucru e corect sau legal, vom dezbate poate cu alta ocazie.
Nu dezinforma :). Taxa de 5000 euro este pentru cei care intra fara examen, fiind scutiti de la plata rudele executorilor judecatoresti :)
La o asociatie de proprietari , pentru un rau-platnic, s-a dat sentinta, s-a legalizat, am depus-o pentru executare silita si instanta CA SOLUTIE: ,,pentru comunicarea sentinţei prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire şi legalizarea sentinţei la rămânerea irevocabilă''.S-a dat termen peste o luna.
Primesc eu, sau debitorul aceasta recomandata, sau e vorba de altceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita horenciuc valentina horenciuc valentina Sunt administrator la o asociatie de proprietari.Am dat in judecata un rau platnic si am obtinut sentinta civila unde acesta este obligat la plata datoriei. In ... (vezi toată discuția)
Concurs admitere in meseria de executor judecatoresc Novac Razvan Novac Razvan stie cineva ceva despre c oncursul din 20 ianuarie pt admitere in profesia de executor? eu m-am inscris...imi da cineva ceva sfaturi? (vezi toată discuția)
Admitere executor judecatoresc simluk simluk buna, stie cineva ce anume trebuie indeplinit ca sa poti sa dai examen de admitere ca si executor judecatoresc, eu unu am sunat UNEJ dar doamna care mi-a ... (vezi toată discuția)