avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită admitere executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

admitere executor judecatoresc

buna, stie cineva ce anume trebuie indeplinit ca sa poti sa dai examen de admitere ca si executor judecatoresc, eu unu am sunat UNEJ dar doamna care mi-a raspuns nu a binevoit sa imi dea nici un fel de info, m-a trimis sa caut pe net.#-o
Cel mai recent răspuns: cameliaczeran , utilizator 10:41, 1 August 2012
Bună,

nu ştiu dacă ai mai aflat ceva în plus, dar şi eu am primit aceleasi "lămuriri" seci, care defapt mai mult m-au încurcat decât să mă ajute.
Neoficial, o persoană în cauză m-a informat că pe lângă faptul că se intră foarte greu în această branşă - în prim plan sunt rude, cunoştinţe, pile şi foarte mulţi bani. Dar până să ajungi stagiar va trebui să dai un examen pentru a deveni executor judecătoresc stagiar.
Despre date cu privire la organizarea unor concursuri de admitere, trebuie să te informezi periodic pe site-ul www.executori.ro, în secțiunea informații.
Se zice că dacă nu ești rudă cu executorul, atunci sunt vehiculate tot felul de sume astronomice, începând de la 50.000 euro în sus, pentru a te lua stagiar pe lângă el...

Eu cam astea am aflat, şi dacă cineva are informaţii mai precise şi diferite de ceea ce ştiu, vă rog să mă anunţaţi.
Îmi cer scuze dacă am ofensat pe cineva, mă repet aceste informaţii NU sunt oficiale, am scris doar ce se vehiculează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere executori judecatoresti stagiari ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua1 Desi nu scriu unde trebuie, as dori sa ma ajute cineva cu privire la ex de admitere in profesia de executor judecatoresc stagiar. As avea nevoie ... (vezi toată discuția)
Examen executor judecatoresc stagiar manuel2000 manuel2000 Imi poate da cineva catava informatii in legatura cu examenul pentru executori judecatoresti stagiari, altele decat cele prevazute in lg. 188/2000 si ... (vezi toată discuția)
Se merita sa faci facultatea de drept? AslPls AslPls Probabil o intrebare foarte comuna insa ideea este simpla. Am de ales intre Drept si Academia Navala. Sunt o fire extrovertita, dornica de a invata, eu unul ... (vezi toată discuția)