Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

CristiVL 
	    	Utilizator

CristiVL 
	    	Utilizator	    

maiamaria 
	    	Utilizator

maiamaria 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua , ma scuzati ca ma bag in discutie dar am si eu o problema sa zic asemanatoare , am incheiat un contrcat cu un S.R.L pe 2 luni de zile si nu am viza ITM-ului pe el ... cu toate astea am facut vizita medicata ...etc .Angajatorul mi-a spus ca numai este nevoie de viza ITM-ului... este normal? are dreptate ..sau risc sa muncesc 2 luni degeaba? mentionez ca am si eu o copie acasa dupa contract semnata si stampilata . Va rog daca va pricepeti nu ocoliti mesaju meu chiar am nevoie de un sfat . Cu stima , Cristi
~ final discuție ~
 iu8lia3	                   

Buna seara
Va supun atentiei urmatoarea situatie, cu rugamintea de a-mi spune daca este legal ceea ce se intampla sau daca este cazul sa-mi fac griji. Lucrez ... (vezi toată discuția)
	                    iu8lia3	                   

Buna seara
Va supun atentiei urmatoarea situatie, cu rugamintea de a-mi spune daca este legal ceea ce se intampla sau daca este cazul sa-mi fac griji. Lucrez ... (vezi toată discuția)

Katalynna	                   

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca este adevarat ca pe actele aditionale privind marirea nu se mai aplica stampila ITM, pt ca am primit un astfel de act si mi ... (vezi toată discuția)
	                    Katalynna	                   

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca este adevarat ca pe actele aditionale privind marirea nu se mai aplica stampila ITM, pt ca am primit un astfel de act si mi ... (vezi toată discuția)

Alina Alina	                   

Buna ziua 
as vrea sa ma ajutati intr-o simpla problema 
suntem o societate de transport intern si international de marfa si avand in vedere criza care ne ... (vezi toată discuția)
	                    Alina Alina	                   

Buna ziua 
as vrea sa ma ajutati intr-o simpla problema 
suntem o societate de transport intern si international de marfa si avand in vedere criza care ne ... (vezi toată discuția)