avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator asociatie de proprietari

Cum pot proceda in cazul in care administratorul asociatiei de proprietari refuza sa emita o adeverinta/ constatare nefesara pentru firma de asigurari? Intra in atribtiile lui, neindeplinirea ei constituie contraventie conf. Legii 230/2007, dar in cazul in care refuza sa o emita pt a proteja pe cineva, ce este de facut?
Reprezentantul legal al proprietarilor ,al asociatiei ,in raport de terti si de autoritati este presedintele de asociatie
Administratorul de asociatie este simplu angajat al asociatiei de proprietari.
Solicitati oficial presedintelui de asociatie inscrisul de care aveti nevoie
Comitetul executiv prin presedinte elibereaza adeve
Cristi2011 a scris:

Cum pot proceda in cazul in care administratorul asociatiei de proprietari refuza sa emita o adeverinta/ constatare nefesara pentru firma de asigurari?

Ce solicitati dumneavoastra sa se adevereasca? Sigur ca cererea trebuie adresata presedintelui si nu administratorului. Dar adesea administratorul face adeverinte semnandu-le atat administratorul cat si presedintele.
Dar refuzul eliberarii ar trebui sa aiba un motiv Care este motivul de nu va elibereaza adeverinta? Poate avea dreptate sau nu.
morivul pe care l-a invocat este acela ca prin emiterea adeverintei ar leza interesele unui locatar (cel care a provovat daune), avand in vedere ca firma de asigurari isi recupereaza sumele scordate asiguratilor de la cei care au provocat daunele. Scz pt intarziere :)
Pai si nu e adevarat? Adica cum "lezeaza interesele"?
Omul ala a provocat dauna? Da. Ar minti administratorul daca ar da adeverinta? Nu.
Ce e asociatia? "Muma" pentru unii si "ciuma" pentru altii?

Alte discuții în legătură

Adeverinta administrator de bloc eump93 eump93 Buna seara! Acum o săptămâna și jumătate am fost inundata in urma precipitațiilor abundente, deși stau la etajul 3 din 10. Am asigurare, am întocmit ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru asigurator de la administratorul blocului Nicusorneacsu Nicusorneacsu Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa reactionez fata de administrator. Am un apartament in Vaslui pe care il folosesc o data pe luna, cand ... (vezi toată discuția)
Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)