avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare bani poprire
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare bani poprire

in august 2010 mi s-a infintat poprire pa conturile de salariu ale mele si sotiei de o banca la care am girat un credit in 2005. Am facut actiune in instanta pentru contestatie la executare , invocand prescriptia de 3 ani si am castigat fiind anulat de instanta actul de poprire, hotararea ramanand definitiva prin nerecurare.
Intrebare : pana acum bancile mi-au virat o treime din salariu meu si al sotiei, executorului bancar care a facut poprirea ( adunindu-se o suma importanta ). cum pot recupera acesti bani, daca actul de poprire a fost declarat nul ?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:04, 7 Martie 2011
printr-o actiune de intoarcere a executarii silite.
Adica , tot in instanta ? nu pot sa investesc hotararea aceasta ?
actiune separata. Intoarcerea executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cu ordin de propire iulya15 iulya15 buna ziua,ieri am primit la posta o instintare de la un executor bancar prin care ma instinta ca banca la care am o datorie de 5000 euro,a facut solicitare de ... (vezi toată discuția)
Dubla poprire, solutii pentru deblocarea contului cornel selaru cornel selaru In urma neplatii unui credit am fost executat cu poprirea a o treime din salariu. DE ACORD! Problema este alta ..Unitatea la care sunt angajat a facut ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi in baza unei încheieri facuta de executorul judecatoresc marilenabaiko marilenabaiko În luna februarie 2011 am facut un împrumut la Provident, iar in martie 2012 am ramas fara venit si nu am mai putut achita ratele saptamânale.Azi am ... (vezi toată discuția)