avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Revocare act administrativ
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Revocare act administrativ

Buna ziua,

Pot cere in justitie revocarea unui act emis de catre OPC Bucuresti ca raspuns la o petite (prin care reclam un operator de telefonie mobila) daca in aceasta este scris gresit numarul de telefon (desi in petite era scris corect)?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kzoom4 , utilizator 12:40, 7 Martie 2011
Da, puteti.
Multumesc pentru raspunsul promt, le-am solicitat celor de la OPC revocarea insa au spus ca nu pot revoca actul pentru asemenea motiv.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
kzoom4, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de reziliere contract vodafone Champ Champ Buna, Povestea: Sunt client fidel Vodafone(Conex) din 2003, de asemenea si sotia mea are abonament Vodafone. In 22 mai anul curent am primit telefon de ... (vezi toată discuția)
Blocare sim cosmote de catre o persoana necunoscuta Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ieri mi-a fost blocata cartela de Cosmote desi eu nu am solicitat acest lucru. Am sunat la relatii cu clienti sa intreb ce se intampla de nu pot ... (vezi toată discuția)
Cosmote Buna ziua.O intrebare as avea de la dvs.In 25.08.2008 am facut un contract pe 2 anicu cosmote.In data de 02.08.2010 am cerut rezilierea contractului.pe data de ... (vezi toată discuția)