goe_07 
	    	Utilizator

goe_07 
	    	Utilizator	    

avvalentina 
	    	Utilizator

avvalentina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 razvancandrea	                   

după două hotărâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive, la fond - judecătorie și apel - tribunal.... se mai poate face ceva ? (civil, - ... (vezi toată discuția)
	                    razvancandrea	                   

după două hotărâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive, la fond - judecătorie și apel - tribunal.... se mai poate face ceva ? (civil, - ... (vezi toată discuția)

danamatea	                   

Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ? 
S-a dat hotarare de catre ... (vezi toată discuția)
	                    danamatea	                   

Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ? 
S-a dat hotarare de catre ... (vezi toată discuția)

OlDumitra	                   

Consider ca intr-un proces cu o institutie, Judecatorul completului de judecata nu a tinut cont absolut de loc, de nici una din motivatiile mele. Fiind ultima ... (vezi toată discuția)
	                    OlDumitra	                   

Consider ca intr-un proces cu o institutie, Judecatorul completului de judecata nu a tinut cont absolut de loc, de nici una din motivatiile mele. Fiind ultima ... (vezi toată discuția)