avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Buna ziua Am achitat taxa auto la sfarsitul luni octombrie 2008,mai am vreo sansa sa recuperz ceva din banii pe care i-am platit.Este prea tarziu sau mai am vreo sansa. m-am trezit c-am tarziu#-o sunt din Caras Severin
nu e tarziu, termenul de prescriptie este de 3 ani
Depinde de practica .......C de Ap de la locul domiciliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Aplicarea hg 1083/2008 CristianBejinaru CristianBejinaru Buna ziua,in luna februarie 2009 m-am pensionat anticipat din MIRA,datorita unei boli incadrata in gradul 3 de invaliditate(HTA esentiala grad 2,risc ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)