Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

sonia54 
	    	Utilizator

sonia54 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ionut c	                   

Am castigat prima faza  a divortului  (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a  introdus  recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
	                    ionut c	                   

Am castigat prima faza  a divortului  (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a  introdus  recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)

Dahrma	                   

Care este articolul din CPC in care se spune ca un debitor are dreptul  sa studieze sau sa primeasca copii de la actele dintr-un dosar.
Va multumesc foarte ... (vezi toată discuția)
	                    Dahrma	                   

Care este articolul din CPC in care se spune ca un debitor are dreptul  sa studieze sau sa primeasca copii de la actele dintr-un dosar.
Va multumesc foarte ... (vezi toată discuția)

ioanandrei	                   

O  HOTARIRE JUDECATOREASCA  data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire  care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost  comunicata  ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
	                    ioanandrei	                   

O  HOTARIRE JUDECATOREASCA  data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire  care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost  comunicata  ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)