avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recurs la sentinta tribunalului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recurs la sentinta tribunalului

La o sentinta data de tribunal si primita la inceputul lunii ianuarie, angajatorul a facut recurs, dar nici pana la aceasta data tribunalul nu a trimis recursul mai departe.
Am sunat la tribunal si de fiecare data mi se spune ca urmeaza sa il trimita la curtea de apel. Catre cine sa adresez aceasta solicitare? Dureaza asa mult pana este trimis un recurs?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 7 Martie 2011
Puteti sesiza Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.
Dureaza asa mult, pana este trimis mai departe recursul, pentru a nu acuza fara temei, desi marturisesc faptul ca am unele suspiciuni.
Art. 113 din Regulament de ordine interioara al instantelor judecatoresti prevede :
(1) Dupa sosirea dovezilor de comunicare a hotararilor civile si dupa implinirea termenului de apel sau de recurs pentru toate partile, grefierul arhivar va inainta dosarul la instanta de apel ori de recurs, cu adresa semnata de presedintele instantei sau de judecatorul desemnat, in care se vor consemna: numarul dosarului, numarul si data hotararii atacate, numele si prenumele partilor care au declarat apel sau recurs, numarul copiilor de pe cererea de apel ori recurs, mentiunea daca apelul sau recursul a fost timbrat, caz in care se va indica valoarea taxei judiciare de timbru si a timbrului judiciar ce au fost achitate. Despre inaintarea dosarului se va face mentiune si in registrul general de dosare.
(2) Apelul sau recursul va fi transmis de indata daca s-a facut cerere pentru suspendarea executarii hotararii primei instante. In aceasta situatie, toate comunicarile vor fi efectuate de instanta care a pronuntat hotararea apelata sau recurata.
(3) Cererile de apel sau de recurs si adresa de inaintare a dosarului la instanta de apel ori de recurs se ataseaza, necusute, la inceputul fiecarui dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Articol din lege.. Dahrma Dahrma Care este articolul din CPC in care se spune ca un debitor are dreptul sa studieze sau sa primeasca copii de la actele dintr-un dosar. Va multumesc foarte ... (vezi toată discuția)
Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)