nu antelegce spuneti.eu nu vreau sa mai astept sa ma judec.Nupot sa ajung la o antelegere cu asigurarea?sau ce.Eu am deschis dosar de dauna cu ceva antarziere dar nu au fost probleme .Saanteleg ca nu pot sa ajung la o antelegere cu ei fara sa ma judec.Fratele meu sia luat bani pe masina dauna totala fara judecata
Amluat legatura cu inspectorul de daune si mia zis ca o sa al cheme pe cel vinovat dar nu stiu cat o sa dureze si cum o sa decurga lucrurile si cam cat sa cer .Am 18zile iml si am ramas cu un semn an frunte destul de urat cam cat sa cer doamna valentina
gilcrist1977 a scris:
nu antelegce spuneti.eu nu vreau sa mai astept sa ma judec.Nupot sa ajung la o antelegere cu asigurarea?sau ce.Eu am deschis dosar de dauna cu ceva antarziere dar nu au fost probleme .Saanteleg ca nu pot sa ajung la o antelegere cu ei fara sa ma judec.Fratele meu sia luat bani pe masina dauna totala fara judecata
Asta am spus , exista posibilitatea ajungerii la o intelegere-dvs., vinovatul si asiguratorul.Este accident cu victima, nu doar dauna auto. Daca nu va intelegeti va judecati in instanta. Propuneti firmei de asigurare o varianta de impacare. Se va analiza si va fi intrebat inclusiv vinovatul.Luati legatura cu inspectorul care are dosarul!
~ final discuție ~