avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

daca la solutionarea procesului de divort nu sunt multumit de programul de vizita al minorului de poate face recurs?deoarece mi se pare foarte scurt.constand in:fiecare sambata de la 16-20,a doua zi de paste respectiv de craciun de la 10-20,trei saptamani in perioada concediului meu de odihna.
Daca imi impart concediul in trei etape pot lua fetita in saptamanile respective indiferent de perioada a anului?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 19:46, 7 Martie 2011
in general instantele de judecata asa acorda programul de vizitare. dvs puteti ataca sentinta pe acest considerent insa sansele sunt slabe sa reusiti.
Desigur ca puteti formula recurs! de asemenea chiar si dupa 6 luni de la ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii, puteti actiona spre restabilire program de vizita.e Acest program nu este unul fix, se poate modifica dupa necesitatile minorei.
Ideea de a lua copilul in trei perioada diferite este de asemenea admisibila.
depinde de varsta copilului; sunt instante care acorda drept de vizitare cate 2 week-enduri pe luna de vineri dupa-amiaza pana duminica dupa-amiaza, de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere-modificare program de vizita minor driver_host driver_host Buna ziua, In urma unei actiuni in instanta am obtinut un program de vizitare al copilului minor de 6 ani de genul : \\"2 week-enduri pe luna de sambata ora ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor în weekend listan listan Conform celor de mai jos, când ziua 1 a lunii pica sâmbătă, copilul ar trebui să meargă la tată în weekendul respectiv? Dar dacă pica ziua 1 a ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita al tatalui gigibigi gigibigi Buna ziua vreau sa ma ajutati sa ma lamuresc in ceea ce priveste drepturile pe care le am in a vizita baietelul in caz de despartire. Situatia este ... (vezi toată discuția)