avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cat este onorariul unui avocat pentru a obtine pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cat este onorariul unui avocat pentru a obtine pensia alimentara?

Pensia alimentara pentru doi copii
Cel mai recent răspuns: begoniabrasov74@yahoo.com , utilizator 08:18, 10 Septembrie 2022
Onorariul este unul determinabil, in fucntie de mai multe criterii: dificultatea spetei, obiectul dosarului, notorietatea avocatului.
Dar in ce stadiu va aflati? sunteti in divort?dupa pronuntarea divortului, concubinaj? problema poate deveni mai complexa sau mai simplu, depinde ce date sunt!
onorariile nu au tarife fixe. depinde de la avocat la avocat.
onorariul este fixat dupa cum apreciaza avocatul complexitatea cauzei, însa pentru un dosar prin care doriti sa cereti acordarea pensiei de intretinere pentru copii minori, onorariul nu ar trebui sa fie foarte mare.
500 lei este mult? atat imi cere un avocat
nu, nu este mult.

Alte discuții în legătură

Custodie george27 george27 ce suma de bani as avea nevoie pentru a deschide proces pentru custodia si pensia alimentara a copilului. (vezi toată discuția)
Onorariul divort Vasilica cociorva Vasilica cociorva Buna ziua, citind pe portalul d-voastra mi-au venit dubii. E posibil ca un divort sa coste 850€ Va multumesc! (vezi toată discuția)
Onorariu avocat in procesul penal rupa rupa care este onorariul maxim , solicitat de catre un avocat , care reprezinta un inculpat in instanta de fond ? va rog ( nu stiu daca m-am facut înteles ) (vezi toată discuția)