avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asigurare auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asigurare auto

In anul 2009 fiul meu a avut accident cu masina ,avea asigurarea facuta cu o luna inainte deci erea valabila ,fiul meu a fost de vina ca a depasit linia continua i-a dat asigurarea celuilat care si-a reparat masina (1000Roni a costat reparatia) in procesul verbal a fost scris ca s-a comis accidentul din neatentie,Dupa 2 ani banca BCR l-a dat pe fiul meu in judecata sa-si recupereze banii de reparatie platiti de aceasta la asigurare,banca in "declaratie"a scris ca a fost accident cu intentie.Cum este posibil ca asiguratorul sa plateasca asigurarea care este in regula si dupa aceea sa ceara banii inapoi? atata timp cat asigurarea este valabila.Procesul este pe 6 iunie.Ce pot face in acest sens si ce se poate intampla ? Poate sa il obligesa plateasca daunele?atata timp cat a avut asigurare?Multumesc anticipat
:(
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 19:37, 8 Martie 2011
Teoretic, daca a avut asigurare valabila, asiguratorul trebuie sa plateasca, dar pentru mai multe detalii, angajati un avocat, care sa va studieze problema si sa formuleze aparari in cauza.
Daca a existat asigurare valabila dvs nu aveti nicio obligatie fata de societatea de asigurari. Ma gandesc sa nu fi fost vreo problema de genul "sub influenta alcoolului"...sau "talon sau permis suspendat"...sau "ITP expirat"...in aceste conditii asiguratorul isi rezerva dreptul de a-si recupera prejudiciul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier in timpul serviciului Dîrminã Florina Dîrminã Florina Buna ziua. Sotul meu a avut un accident rutier in timpul serviciului, mai precis este asistent medical la ambulanta si la intoarcerea de la un caz a avut un ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto nicolae gianni nicolae gianni Am o problema,am avut un accident de masina fara victime,politistul a intocmit un proces verbal si i a suspendat permisul de conducere celuilalt sofer, amenda ... (vezi toată discuția)
Accident-asiguratorul face investigatii si nu face plata dcasuta dcasuta Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident pe data de 07.09.2010. Au fost avariate 3 masini. Am mers la Politie unde s-a facut un proces verbal si a fost ... (vezi toată discuția)